Empower­ment

Kursusforløb for dig, der gerne vil slå igennem på arbejdsmarkedet

Empower­ment

Kursusforløb for dig, der gerne vil slå igennem på arbejdsmarkedet

Varighed
3 dage - 21 lektioner
Varighed
3 dage - 21 lektioner

Oplever du, at det er svært at opnå dine karrieremål og -drømme, til trods for at du arbejder hårdt og videreuddanner dig, tager alle de rigtige kurser og opnår de anerkendte diplomer? Føler du, at du gør alt det rigtige, men ikke rigtig slår igennem på arbejdsmarkedet? Mangler du ideer til hvad, du kan gøre anderledes? Har du mistet modet og troen på, at du kan opnå dine karrieremål, til trods for at du er ambitiøs, målrettet og hårdtarbejdende? Så er dette kursusforløb noget for dig.

Målgruppe

Målgruppen for dette kursus er mennesker inden for alle brancher, der gerne vil avancere deres karriere og ønsker nye metoder og redskaber til at fuldføre deres mission.

Indhold

Kurset hjælper dig med at håndtere udfordringer og nå dine karrieremål ved at fokusere på emner som resiliens og self-compassion. Resiliens handler om at bruge modstand til din fordel, mens self-compassion handler om at være venlig mod dig selv og tæmme den del af hjernen, der har tendens til at tænke negativt. Du vil også lære at skelne mellem, hvad du har kontrol over og ikke har kontrol over, og hvordan du kan fokusere på dine værdier og mål. Derudover vil du få redskaber til at håndtere negative tanker og få værktøjer til at tage samtaler med din leder om at avancere i din karriere.

Udbytte

  • Konkrete redskaber til at komme videre

  • Mod på at gå nye veje
  • Mere selvomsorg
  • Større bevidsthed om hvad der er vigtigt for dig
  • Viden om hvad resiliens kan betyde i din situation

Kursusprogram

Gå ikke glip af programmet som er spækket med gode emner.

Tilmelding

Datoer

Ingen ledige datoer

Varighed

3 dage - 21 lektioner

Kursusadresse

Psykologhuset

Axeltorv 6, 4 sal.

1609  

København V

Pris

5.996,-

inklusiv forplejning.

Der er aktuelt ingen ledige datoer. Hvis du vil have besked om nye datoer samt mulighed for Early Bird Rabatter, så tilmeld dig nyheder om kurset via skemaet.

Andre kurser

Randers Kommune
Bornholms Energi & Forsyning
vmware
Favrskov Kommune
Mariagerfjord Kommune