Tusind tak for din besvarelse!

Hvis du ønsker at høre om resultaterne af vores lille undersøgelse kan du tilmelde dig vores fagpanel nedenunder og få resultaterne pr. mail.

Hvis du ønsker at modtage særlige tilbud på vores kurser og uddannelser kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her:

Hvis du ønsker at komme tilbage til siden for Sundhedsplejersker så klik her:

Fagpanel af sundhedsplejersker

Psykologisk Akademis fagpanel af sundhedsplejersker består af repræsentanter inden for sundhedsplejen i Danmark. Vi benytter os af panelet for at få indblik i de udfordringer sundhedsplejersker står med i deres hverdag, hvilke redskaber, der kan afhjælpe disse problematikker samt, hvilke psykologiske redskaber sundhedsplejersker efterspørger generelt.

Vi indsamler typisk vores indsigter via online spørgeskemaer som bliver sendt pr. e-mail. Spørgeskemaerne tager typisk kun et par minutter at udfylde. Du kan altid uden videre melde dig ud af fagpanelet igen.

Vi deler de indsigter vi samler sammen med medlemmerne af fagpanelet og du får dermed selv indsigt i den generelle holdning til de emner vi bringer for dagen. Er du aktivt medlem af panelet, kvitterer vi som tak for aktiv deltagelse med rabat på udvalgte kurser.

Så vil du have indsigt i din faggruppe og være med til at påvirke retningen for vores kurser og uddannelser for sundhedsplejersker kan du tilmelde dig vores fagpanel for sundhedsplejersker via formularen.

Tilmelding til fagpanel