Psykologiske redskaber til sundhedsplejersker

Psykologiske redskaber til sundhedsplejersker

Kære sundhedsplejerske, kan du hjælpe os et kort øjeblik?

Vi laver denne lille undersøgelse for at blive klogere på, hvilke udfordringer sundhedsplejersker hyppigst oplever i forbindelse med at afhjælpe psykiske problemer hos børn, unge og forældre.

Undersøgelsen indeholder i alt 6 spørgsmål, tager kun få minutter at udfylde og er 100% anonym.

4/6) Hvilke udfordringer i din hverdag kunne du godt tænke dig at føle dig bedre rustet til at håndtere? *
4/6) Hvilke udfordringer i din hverdag kunne du godt tænke dig, at føle dig bedre rustet til at håndtere? *
5/6) Har du taget kurser eller efteruddannelse inden for psykologi før? *

Kurser der kan målrettes til sundhedsplejersker

Hos Psykologisk Akademi har vi mulighed for, og erfaring i, at målrette vores kurser så de retter sig direkte mod problematikker i sundhedsplejerskernes hverdag. Hvis du ønsker at høre mere om et målrettet kursusforløb til dig og dine kolleger så kontakt os endeligt.

Fagpanel af sundhedsplejersker

Psykologisk Akademis fagpanel af sundhedsplejersker består af repræsentanter inden for sundhedsplejen i Danmark. Vi benytter os af panelet for at få indblik i de udfordringer sundhedsplejersker står med i deres hverdag, hvilke redskaber, der kan afhjælpe disse problematikker samt, hvilke psykologiske redskaber sundhedsplejersker efterspørger generelt.

Vi indsamler typisk vores indsigter via online spørgeskemaer som bliver sendt pr. e-mail. Spørgeskemaerne tager typisk kun et par minutter at udfylde. Du kan altid uden videre melde dig ud af fagpanelet igen.

Vi deler de indsigter vi samler sammen med medlemmerne af fagpanelet og du får dermed selv indsigt i den generelle holdning til de emner vi bringer for dagen. Er du aktivt medlem af panelet, kvitterer vi som tak for aktiv deltagelse med rabat på udvalgte kurser.

Så vil du have indsigt i din faggruppe og være med til at påvirke retningen for vores kurser og uddannelser for sundhedsplejersker kan du tilmelde dig vores fagpanel for sundhedsplejersker via formularen.

Tilmelding til fagpanel

Forslag og spørgsmål

Har du som sundhedsplejerske forslag eller spørgsmål er du meget velkommen til at skrive til os. Vi ønsker altid at blive klogere og hører derfor meget gerne fra dig.